Προστασία

Smile Οικογένεια:

Πρόγραμμα προστασίας για την οικογένειά σας

 

Credit Agricole Life - Home Page photo

 

Με το πρόγραμμα Smile Οικογένεια αποδεικνύετε έμπρακτα την αγάπη σας για την οικογένειά σας και τους ανθρώπους που εξαρτώνται οικονομικά από εσάς.

Προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη σε εσάς που βρίσκεστε στο παραγωγικότερο στάδιο της ζωής σας και έχετε οικογένεια και οικονομικές υποχρεώσεις. Σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας από ατύχημα, εξασφαλίζεται η αναπλήρωση του εισοδήματος του ασφαλισμένου σε σημαντικό βαθμό, ενώ σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα ή ασθένεια, καταβάλλεται στην οικογένειά σας το κεφάλαιο που έχετε εκ των προτέρων προβλέψει.

Τι σας προσφέρει ;
  • οικονομική ενίσχυση για εσάς ή/και την οικογένειά σας
  • διατήρηση της ποιότητας ζωής σας και της οικογένειάς σας ακόμη και στα δύσκολα
  • εξασφάλιση ενός απαραίτητου κεφαλαίου για την αποπληρωμή πιστωτικών καρτών, δανείων και άλλων οικονομικών υποχρεώσεων (φόροι κληρονομιάς, κα.)
  • προσαρμογή της κάλυψης στα μέτρα σας: επιλογή ασφαλιζόμενου κεφαλαίου, διάρκεια ασφάλισης και συχνότητα καταβολής ασφαλίστρων  
 
Πόσο κοστίζει ;

Το μηνιαίο ασφάλιστρο διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία και την χρονική διάρκεια του προγράμματος. Έτσι, για ασφαλιζόμενο κεφάλαιο €60.000, το ασφάλιστρο διαμορφώνεται ως εξής:

                    ΔιάρκειαΗλικία

15 χρόνια

20 χρόνια

25 χρόνια

30 ετών

€20

€22

€24

35 ετών

€23 

€26

€30

40 ετών

€29

€33

€40

45 ετών

€38

€45

€55Πώς μπορείτε να καταβάλλετε τα ασφάλιστρά σας ;
  • Με πάγια εντολή χρέωσης του τραπεζικού σας λογαριασμού στην Alpha Bank
  • Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας